TIMANTTI 20 9L VALKOINEN

Soveltuu erityisesti hyvää pesun- ja kulutuksenkestävyyttä vaativien sisäkattojen ja -seinien maalaukseen sekä kuivissa että kosteissa tiloissa, esimerkiksi keittiöissä, kylpyhuoneissa, eteisissä, porraskäytävissä, lastentarhoissa, kouluissa, sairaaloissa, elintarviketuotantotiloissa ja muissa vastaavissa tiloissa.

Kuvaus

Vesiohenteinen akrylaattimaali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. MaalausRYL 2012:n mukaiset maalaustuoteryhmät 314 ja 315. Kiiltoryhmä 4, puolihimmeä. Käytetään pintamaalina rasitusluokan 04 ja 05 käsittely-yhdistelmissä (RL 04 ja RL 05, MaalausRYL 2012). Homesuojattu. Sisältyy yhdessä TIMANTTI W kosteussulun kanssa märkätilojen maalausjärjestelmään, joka on Ruotsissa Måleribranschens Våtrumskontroll’in (MVK) hyväksymä.

Soveltuu erityisesti hyvää pesun- ja kulutuksenkestävyyttä vaativien sisäkattojen ja -seinien maalaukseen sekä kuivissa että kosteissa tiloissa, esimerkiksi keittiöissä, kylpyhuoneissa, eteisissä, porraskäytävissä, lastentarhoissa, kouluissa, sairaaloissa, elintarviketuotantotiloissa ja muissa vastaavissa tiloissa. TIMANTTI 20:llä voidaan maalata pohjamaalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja maalausohjeiden mukaisesti. Lisäksi TIMANTTI 20 soveltuu vanhojen alkydi- ja dispersiomaalipintojen uudelleenmaalaukseen.