TIMANTTI 7 9L VALKOINEN

105,00 

Soveltuu erityisesti hyvää pesun- ja kulutuksenkestävyyttä vaativien sisäkattojen ja -seinien maalaukseen sekä kuivissa että kosteissa tiloissa, esimerkiksi eteisissä, porraskäytävissä, lastentarhoissa, kouluissa, sairaaloissa, elintarviketuotantotiloissa ja muissa vastaavissa tiloissa.

Kuvaus

Vesiohenteinen akrylaatti-dispersiomaali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. MaalausRYL 2012:n mukaiset maalaustuoteryhmät 314 ja 315. Kiiltoryhmä 5, himmeä. Käytetään pintamaalina rasitusluokan 04 ja 05 käsittely-yhdistelmissä (RL 04 ja 05, MaalausRYL 2012). Homesuojattu.

Soveltuu erityisesti hyvää pesun- ja kulutuksenkestävyyttä vaativien sisäkattojen ja -seinien maalaukseen sekä kuivissa että kosteissa tiloissa, esimerkiksi eteisissä, porraskäytävissä, lastentarhoissa, kouluissa, sairaaloissa, elintarviketuotantotiloissa ja muissa vastaavissa tiloissa. TIMANTTI 7:llä voidaan maalata pohjamaalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja maalausohjeiden mukaisesti. Lisäksi TIMANTTI 7 soveltuu vanhojen alkydi- ja dispersiomaalipintojen uudelleenmaalaukseen.