TIMANTTI STOP Eristyspohjamaali 18L VALKOINEN

Käytetään aiemmin maalatuille ja maalaamattomille likaantuneille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille, joita ei voida pestä tai muutoin puhdistaa ennen pintamaalausta.

Kuvaus

Vesiohenteinen alkydipohjainen eristyspohjamaali sisäkäyttöön. MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 214 (MaalausRYL 2001 maalaustarvikeryhmät 11.3 ja 30). Kiiltoryhmä 6, täyshimmeä.

Käytetään aiemmin maalatuille ja maalaamattomille likaantuneille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille, joita ei voida pestä tai muutoin puhdistaa ennen pintamaalausta. Seinä- ja kattopinnat sekä ovet, ikkunat ja muut kiintokalusteet rasitusluokan 01 – 05 sisätiloissa: kuivat ja kosteat tilat sekä märkätilat. TIMANTTI STOP eristää ja sitoo tehokkaasti noen ja nikotiinin sekä esim. vesivahinkojen aiheuttamat läpivärjäymät. TIMANTTI STOP eristyspohjamaalatut pinnat voidaan pintamaalata kaikilla muutoin maalauskohteeseen soveltuvilla Teknoksen sisämaaleilla. TIMANTTI STOP on valkoinen ja täyshimmeä, joten sitä voidaan käyttää myös pintamaalina esim. sisäkatoissa.